AcсessMedicine с подробно ръководство за дистанционното обучение

20 март, 2020

Медицинската база данни AcсessMedicine на издателство  McGraw-Hill е уникална колекция от образователни, тестови и практически видео и аудио клипове, учебници и др. МУ-Варна поддържа абонамент за AcсessMedicine за 6-та поредна година.

С цел подпомагане на дистанционното обучение, AcсessMedicine разработи подробен наръчник за пълноценно използване на базата за електронно образование.

Информационни ресурси за дистанционно обучение, изброени по-долу и представени чрез  хипервръзка, са полезни ръководства за преминаване към виртуални класни стаи. Разгледайте и прикачените PDF файлове с подробни указания за електронно обучение.

 1. AM в подкрепа на дистанционното обучение (https://bit.ly/2IQEWc4)
 2. Ръководство за онлайн ресурсите на АМ (https://bit.ly/2IMhFbp)
 3. АМ video overview of resources за дистанционно обучение
 4. АМ video overview of functionality за по-висока функционалност при дистанционно обучение
 5. АМ distance learning LibGuide

В допълнение към традиционните досега образователни и научни ресурси, AcсessMedicine създаде специална колекция, наречена “COVID Central”, която е свободно достъпна. “COVID Central” стартира от 19 март, а разработки и анализи по темата ще се обновяват ежедневно. Базата се поддържа от Д-р Антъни Фаучи, който е един от редакторите на „Принципи на Харисън във вътрешната медицина“ и главен говорител на американското правителство по въпросите, свързани с COVID-19.

Using Access to Support Distance Learning

Online Resources via AccessMedicine

 

АДРЕСИ И КОНТАКТИ

 • Адрес:ул. „Марин Дринов” 55

  гр. Варна, 9002

 • Email: library@mu-varna.bg
 • Website: library.mu-varna.bg
 • Тел:+359 52 677 119​